"Yiyeceğin Serüveni" ile birbirinden lezzetli yiyeceklerin üretim serüvenlerine tanık olmaya hazır mısınız? Bu bölümde hemen hemen herkesin severek yediği ve adı konusunda tartışmaların hâlâ devam ettiği Rus salatasının nasıl yapıldığını öğreniyoruz. Ardından helva pastası, çilekli tart, tartolet ve yıllardır süregelen enfes bir lezzet olan çi böreğin yapımını izliyoruz. Soframıza gelen ürünlerin hangi işlemlerden geçtiğine “Yiyeceğin Serüveni” ile TRT Belgesel’de tanık oluyoruz. 00:00 Yiyeceğin Serüveni Tanıtım 01:28 Rus Salatası 🥗 06:22 Helva Pastası 🍰 12:00 Çi Börek 🥟 18:06 Tart ve Tartolet 🍓 🥧 23:22 Yiyeceğin Serüveni Jenerik #YiyeceğinSerüveni #TRTBelgesel #Belgesel