Yiyeceğin Serüveni ile birbirinden lezzetli yiyeceklerin üretim serüvenine tanık olmaya hazır mısınız? Bu bölümde, kesme adıyla da bilinen, yufka hamurun çubuk şeklinde kesilmesi sonucu elde edilen erişteyi, yakından tanımak şerefine erişmek için Ankara'nın Beypazarı ilçesine gidilmesi gereken Beypazarı kurusunu ve geleneksel bir lezzet olan pişmaniyeyi keşfediyoruz. Soframıza gelen ürünlerin hangi işlemlerden geçtiğine “Yiyeceğin Serüveni” ile TRT Belgesel’de tanık oluyoruz. 00:00 Yiyeceğin Serüveni Tanıtım 00:37 Pişmaniye 11:01 Erişte 18:37 Beypazarı Kurusu 24:21 Yiyeceğin Serüveni Jenerik #YiyeceğinSerüveni #TRTBelgesel #Belgesel