"Yiyeceğin Serüveni" ile Gaziantep'in birbirinden güzel lezzetlerinin nasıl yapıldığını öğrenmeye hazır mısın? Kurutması ayrı harcını hazırlaması ayrı emek isteyen kuru patlıcan dolması, yapımı neredeyse 1 gün alan beyranı, yoğurt ile etin harika uyumu olan alinazik kebabı ve geçmişi 1400'lü yıllara kadar dayanan meşhur katmeri... Soframıza gelen ürünlerin hangi işlemlerden geçtiğine ve birbirinden lezzetli yemeklerin nasıl yapıldığına “Yiyeceğin Serüveni” ile TRT Belgesel’de tanık oluyoruz. 00:00 Yiyeceğin Serüveni Tanıtım 01:58 Kuru Patlıcan Dolması 06:58 Alinazik 14:17 Beyran 20:30 Katmer 26:11 Yiyeceğin Serüveni Jenerik #YiyeceğinSerüveni #TRTBelgesel #Belgesel #Gaziantep