"Yiyeceğin Serüveni" ile Çanakkale'nin birbirinden güzel lezzetlerinin nasıl yapıldığını öğrenmeye hazır mısın? Tutması zor, hazırlaması zahmetli, yemesi bol keyifli levrek seviçe, lezzetinin sırrı kullanılan etin içinde saklı olan Biga köfte, Kuzey Kafkaslardan aşıp buralara kadar gelen Çerkeztavuğu, incelikli bir işçilikle hazırlanan kelle paça çorbası ve peynir tatlısı... Soframıza gelen ürünlerin hangi işlemlerden geçtiğine “Yiyeceğin Serüveni” ile TRT Belgesel’de tanık oluyoruz. 00:00 Yiyeceğin Serüveni Tanıtım 01:28 Levrek Seviçe 🐟 05:23 Biga Köfte 🧆 09:40 Çerkeztavuğu 🍗 14:59 Kelle Paça Çorba 🍲 20:24 Biga Peynir Tatlısı 🍮 26:47 Yiyeceğin Serüveni Jenerik #YiyeceğinSerüveni #TRTBelgesel #Belgesel #Çanakkale