Kebap türlerini birbirinden ayıran özellikleri merak ediyor musun? Bir Aş Hikayesi’nin bu bölümünde, Türk mutfağının efsane kebap lezzetlerinin izini sürüyor ve yöreye özgü farklı usullerle hazırlanan Antakya kıyma kebabı, Mardin kebabı, Adana kebabı ve patlıcan kebabından oluşan lezzet sofrasına konuk oluyoruz. Mete Göktürk ile Bir Aş Hikayesi’nde, usta aşçıların ellerinden çıkan yemeklerin serüvenine TRT Belgesel’de ortak olmaya devam ediyoruz. #BirAşHikayesi #TRTBelgesel Kebap #Belgesel 00:00 Bir Aş Hikayesi Tanıtım 00:50 Antakya Kıyma Kebabı 11:00 Mardin Kebabı 17:40 Patlıcan Kebabı 25:00 Adana Kebabı 31:55 Bir Aş Hikayesi Jenerik