Geleneği Yaşatmak

İtalya'nın asırlık pastanesi | Geleneği Yaşatmak

Zeppola Pastası, Avrupa’nın tarihi birkaç pastanesinden biri olan, İtalya’daki Andrea Pansa Pastanesi’nin en çok tercih edilen geleneksel lezzeti. Krem şanti ve hamurun birleşmesiyle oluşan bu tatlı türü, 189 yıldır tarifi değişmeden günümüze ulaşmayı başarmış durumda. Andrea Pansa’nın şöhreti, kasabanın sınırlarını aşarak tüm dünyaya yayılıyor. Her sene binlerce turist bu tarihi pastanenin asırlık tatlarını denemek için bu küçük dükkana akın ediyor. Bölümün tamamını buradan izleyebilirsiniz: https://www.youtube.com/watch?v=oWxYAdO46QM

Diğer Videolar
Pembe Göl'de Tuzculuk | Geleneği Yaşatmak
Pembe Göl'de Tuzculuk | Geleneği Yaşatmak
Geleneği Yaşatmak 6. Bölüm
Geleneği Yaşatmak 6. Bölüm
Geleneği Yaşatmak 9. Bölüm
Geleneği Yaşatmak 9. Bölüm
Geleneği Yaşatmak 10. Bölüm
Geleneği Yaşatmak 10. Bölüm
Geleneği Yaşatmak 8. Bölüm
Geleneği Yaşatmak 8. Bölüm
Geleneği Yaşatmak 7. Bölüm
Geleneği Yaşatmak 7. Bölüm
Geleneği Yaşatmak 5. Bölüm
Geleneği Yaşatmak 5. Bölüm
Geleneği Yaşatmak 4. Bölüm
Geleneği Yaşatmak 4. Bölüm
Geleneği Yaşatmak 3. Bölüm
Geleneği Yaşatmak 3. Bölüm
İtalya'nın asırlık pastanesi | Geleneği Yaşatmak
İtalya'nın asırlık pastanesi | Geleneği Yaşatmak
Geleneği Yaşatmak 2. Bölüm
Geleneği Yaşatmak 2. Bölüm
Geleneği Yaşatmak 1. Bölüm
Geleneği Yaşatmak 1. Bölüm
Geleneksel yün dokumacılığı | Geleneği Yaşatmak
Geleneksel yün dokumacılığı | Geleneği Yaşatmak
Sabra İpi | Geleneği Yaşatmak
Sabra İpi | Geleneği Yaşatmak
Vytynanky kağıt oyma sanatı | Geleneği Yaşatmak
Vytynanky kağıt oyma sanatı | Geleneği Yaşatmak
Geleneği Yaşatmak  | Fragman
Geleneği Yaşatmak | Fragman